logo
Bevásárlókocsi
0

Gyors szállítás

Kínálunk új, eredeti és utángyártott alkatrészeket 2 év teljes garanciával a gyártási hibákért. Nem dolgozunk újrahasznosított alkatrészekkel, olyan német és amerikai termékeket, amelyek bizonyított minőségben vannak, mint az AMK, a Wabco, az Arnott, a Britpart, a Continental, a Dunlop, a Contitech, a Goodyear és mások.

Minőségi és tartóssági tesztek ezrei adnak bizalmat arra, hogy minőségi légrugós alkatrészeket kínálunk, amelyek garantálják a kényelmet, a kiegyenlítést és a vezetési biztonságot.

 Gyors szállítás

Számunkra az AEROPIK-nál rendkívül fontos, hogy időben megkapjuk termékeit. Ezért már 8 éve dolgozunk a létrehozott közlekedési és logisztikai cégekkel, hogy biztosítsuk, hogy a szállítás biztonságos, pontos és kifejező legyen.

A futárszolgálatok szolgáltatásait, például a gyors szállítást az irodájába vagy az ajtóinkba használjuk. Az AEROPIK segítségével a következő napon kapja meg termékeit, gondosan csomagolva és közvetlenül az ajtónál!

30 napos visszatérési időszak

Miután megkapta a termékeket, 30 napos visszatérési időszak van, ha nem elégedett a szállítmányával. Gondoskodunk a termék visszatérésének maximalizálásáról. A visszatérési költségek az ügyfél költségén vannak.

Széles körű termékpalettánk hatalmas választékot kínál a gépkocsi légrugós részeinek. Csapatunk itt van, hogy tanácsot adjon Önnek a megfelelő rész kiválasztásában, és válaszoljon a kérdésekre, és vezesse Önt a helyes telepítési utasításokhoz.

Biztonságos fizetés

Az AEROPIK-nál mindig tároljuk személyes adatait. Webhelyeink SSL protokollokat és biztonságos linkeket használnak a fizetés vagy adatszolgáltatás biztonsága érdekében.

Az elégedettség garantálása

8 évre bízunk ügyfeleinkben ügyfeleink teljes körű kielégítésének köszönhetően. Lehetővé teszi, hogy termékeink kiváló állapotban, minőségi és kifejezetten elérhessék Önöket!