logo
Bevásárlókocsi
0

FAQ

Продукти


Az autó légi felfüggesztése helyettesíti a népszerű klasszikus rugókat. A jármű stabilitása vezetés közben pontosan az ilyen típusú sűrített levegőre támaszkodó lengéscsillapítóknak köszönhető.


Helyett rugók légzsákok, hogy a szivattyú a kompresszor szívó közönséges levegő kerüljön a légkörbe, amely áthaladt a párátlanító és felfújja párnák a kívánt térfogatra kell egyenlíteni autót.


Légrugó ad egy hatalmas előnye, hogy fokozza a vezetési kényelmet és fenntartása az optimális hasmagasság nincs változás, így a ritmikus mozgás az autó, függetlenül a terhelést. A többet nyom autó, a hátsó nem hazudik a földre, és az első nem a magasba - és itt jön a szerepe a légrugózás kompresszor benyújtja a szükséges mennyiségű levegő tompítja az autó ismét kiegyenlített.


Az autógyártók számot adnak minden terméküknek. Ezzel a számmal könnyen megtalálhatja a keresett terméket. Ha a keresett OEM-szám szerepel a termékleírásban, azt jelenti, hogy kompatibilis a járművel. Az OEM számok a "Leírás" mezőben találhatók, több termékinformációval.


Néha az autógyártók egynél több számot helyeznek egy termékre. Ha megtalálhatja a keresett OEM-számot a termékinformációban, akkor kompatibilis a járművel.


A 4MATIC a Mercedes-Benz által kifejlesztett négykerék-meghajtású rendszer marketing neve. A Quattro az Audi által használt védjegy, amely azt mutatja, hogy a négykerekű meghajtású technológiát vagy rendszereket (AWD) használják az egyes Audi modellekhez. Míg az Audi mindig használja a „quattro”, a Volkswagen márka autók a „4MOTION”. Egyszerűen megmagyarázva, az autó négy kerékre táplálkozik, így a csúszós körülmények között nagyobb a tapadás.


A C, E, S, CL és CLS kategóriájú Mercedes autók esetében egy kompaktabb, így könnyebb rendszerre fogadnak, amely a hátsó kerekekre irányítja a teljesítményt, és a fogás elvesztése esetén az első gumiabroncsok is meghajtásra kerülnek. A transaxle-szerelt MFA-szerelt platform, mint a 4MATIC A-osztály, másképp működik - a hajtás elsődlegesen az első gumiabroncsokon keresztül történik, míg a hátsó kerék meghajtása csak akkor szükséges, ha szükséges.


Az AIRMATIC a Mercedes-Benz védjegye a légrugós járművekhez. A hagyományos felfüggesztéshez képest az AIRMATIC légrugózás előnyökkel jár a biztonság és az utazási kényelem szempontjából. Az AIRMATIC pneumatikus felfüggesztés automatikusan beállítja az egyes kerekek csillapítóerejét az aktuális útállapotnak megfelelően.


"Letét régi kompresszor / lengéscsillapító" a ideiglenes letét, amelyet a kereskedő biztosítékként vesz fel annak biztosítására, hogy megkapja a „hibás” részt, miután kicserélte azt egy újat. Miután megkaptuk, visszafizetjük az eredeti befizetési összeget.


A kompresszor maximális funkcionalitása és problémamentes működése érdekében kötelező új relét vásárolni és telepíteni. A régi relé cseréje újnak kell, hogy legyen a jármű kiváló teljesítménye érdekében. A gyártónak joga van arra, hogy NEM garanciát vállaljon az alkatrész közvetítése nélkül.

Плащане


A szállítmány 24 órás szállítással érkezik az ajtóhoz vagy az irodához. Biztonságos és bizonyított futárcégekkel dolgozunk.

A szállítási idő és a költség a kívánt szállítási módtól (Standard vagy Express) és az úticéltól függ.


Kínálunk a világ minden tájáról. A kézbesítés időpontjának és költségének megállapításához forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolati űrlapon.


Részletes információk az általunk elfogadott fizetési módokról itt találhatók.


Katalógusunkban a világszerte elismert légrugó márkáktalálja. Termékeink kiváló minőségűek és 30 napos visszatérési idővel rendelkeznek.


Minden AEROPIK termék teljes visszatérítésre jogosult, ha a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldik. Visszatérítést tehet, ha közvetlenül a Visszatérési portálon keresztül állítja be az áruház visszaadási részében.


Ahhoz, hogy egy állítás kíséri a probléma leírását, valamint a képek a kár és bemutatása hivatalos vásárlást igazoló (garancialevél, számla vagy pénztárgép nyugta) formájában e-mailt: parttradingltd.eu@gmail.com.


Az ügyfél köteles viselni a követelés megtérülési költségeit. Kérjük, töltse ki ezt a visszatérési űrlapot, és csatolja a futárszállítmányhoz.

A részt a gyártó eladóján keresztül küldik, aki engedélyezi a követelés érvényességét. Ha a gyártó jóváhagyja a követelést, a kereskedő helyettesíti az ügyfél részét. Az áru nekünk visszaküldésének költsége az ügyfél rovására történik.

Kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal telefonon vagy e-mailben, hogy értesítse velünk panaszát.


Töltse ki ezt az űrlapot, és csatolja a visszatérési csomaghoz.

Miután megkapta a visszatérési kérelmet, küldünk Önnek egy előre fizetett címkét és csomagolást. Nyomtassa ki a két dokumentumot.

Ragaszkodjon a csomagoláshoz. Ne felejtsd el elhelyezni az előre fizetett címkét a postahivatalban.

Küldje el a csomagot:


Part Trading Ltd.

Szent "Dimcho Debelyanov" № 4

Bulgária

Shumen

9700


Visszatérítések csak ugyanazon fizetési módon keresztül történnek, amelyet az első vásárláskor használt.

A régi részének visszaküldéséhez töltse ki ezt az űrlapot, és csatolja a futárszállításhoz. Kérjük, vegye figyelembe a következő pontokat:


• "Visszatérés oka" - "Az elhasznált rész visszaszolgáltatása"

• "Preferált visszatérési opció" - "Betéti visszatérítés"


Kérjük, győződjön meg arról, hogy a rész biztonságos és jól csomagolt, és a csomagolás megfelelő. Ne feledje, hogy a visszaküldés költségeit viselnie kell. 

Ha bármilyen kérdése van