Fizetési módok

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

 

Kártyás fizetés esetén a következő kártyákkal lehet fizetni: Visa, Mastercard, Maestro. Biztos lehet benne, hogy a fizetésedre azért van biztonságos, mert adataid SSL-tanúsítványt kapnak. Az online tranzakciók során gondoskodunk a biztonságáról.

 

Ha a kártya rendelkezik egy 3D-s jelszóval, akkor átirányítja a szolgáltatási banki portált az online fizetés hitelesítésére és a tranzakció hitelesítésére a 3D-s jelszóval. Miután megadta a 3D jelszavát, és befejezte a szükséges lépéseket, véglegesítenie kell a tranzakciót. Ez a lépés megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést vagy a kártya használatát az Ön tudta nélkül. A tranzakció sikeres befejezése után visszaigazoló e-mailt kap.

 

Ha még nem hozott létre 3D-jelszót a kártyájához, akkor nehezen tudja kitölteni az űrlapokat, vagy problémája van / nem fizet, vagy befejezi a tranzakciót, kérjük, forduljon bankjához.

 

Banki átutalás

A banki átutalás előlegének kiválasztásakor e-mailt kapunk tőlünk, miután megrendelését befejezte. Amint a megrendelés összege érkezik, a megrendelés elküldésre kerül.

 

Ha a banki fizetési módot választotta, a megrendelés összegét a Part Trading Ltd. Számlájára kell átutalnia. A banki átutalás oka a megrendelés száma.

Információ a fizetésről:

Kedvezményezett: "PART TRADING" LTD

Bank: ProCredit Bank AG Germany

IBAN: DE80 5021 0800 0084 4200 00

BIC: PRCBDEFFXXX