Rólunk

AEROPIK | Rólunk

Cégünk, a Part Trading Ltd., egy 12 éves vezető az autók légrugózására szolgáló alkatrészek értékesítésében, az AEROPIK márkanév mögött áll .Küldetésünk az, hogy kielégítsük ügyfeleink kívánságait szerte a világon - Bulgáriában vagyunk, de raktárak vannak olyan országokban, mint Olaszország, Spanyolország, Románia, Görögország, Franciaország, Belgium, Magyarország, Lengyelország, Szlovénia. Kiválasztott légrugós szakemberek - mechanika, ügyfélszolgálati szolgáltatók, beszállítók, logisztika és webes szakemberek - munkatársaink gondosan és figyelmesen dolgoznak mindenkivel - ezért az évek során teljes mértékben elégedettek vagyunk több ezer ügyféllel.

 

 

 

Termékeink

 

AEROPIK pre dlaga számos új alkatrészek légrugózás kiváló minőségű az autó. On-line katalógusunkban légzsákok, lengéscsillapítók, kompresszorok, szelepek, o-gyűrűk, szelepblokkok, relék, rugók, párnák és különböző összeszerelési készletek találhatók versenyképes áron.

A márka eredeti alkatrészeinek hivatalos forgalmazója vagyunk, mint például az AMK, a Wabco, az Arnott, a Britpart, a Continental, a Dunlop, a Contitech, a Goodyear és sok más. A több száz minőségi tesztet elért és az ellenőrzött gyártók által létrehozott eredeti alkatrészekkel végzett munkánk bizalmat ad nekünk arra, hogy minden termékünkre 2 éves teljes garanciát nyújtsunk.

Katalógusunkban a világszerte elismert légrugó márkák széles skáláját találja. Termékeink engedélyezettek, kiváló minőségűek és garantáltan 30 napos visszatérési időszakot kapnak a szállítás megérkezése után. Honlapunkon megtalálhatók a német, japán, amerikai és európai márkák, mint például az Audi, Mercedes, BMW, Land és Range Rover , Lincoln , Lexus , Porsche , Jaguar , Volkswagen , Hummer , Citroen , Toyota , Bentley , JEEP alkatrészek és mások.

 

Csapatunk

Ha segítségre van szüksége, munkatársaink szívesen tájékoztatják Önt egyénileg, amikor a megfelelő árat és megfelelő szállítási feltételeket választja az autójához, és minden kérdésével szembesül.

Cégünk többnyelvű szakemberekből áll, akik ügyfélszolgálati munkatársaként válaszolnak bolgár, angol, spanyol, olasz, román és más nyelveken. Kapcsolatba léphet velünk e-mailben, telefonon vagy élő chat-en a honlapunkon, és kompetens szolgáltatást és pontos tanácsot fogunk nyújtani a pneumatikus felfüggesztéshez kapcsolódó bármilyen kérdésben.

 

 

Szolgáltatásaink

A világ minden tájáról szállítunk, még távoli területeken is. A világszerte elismert logisztikai cégekkel való együttműködésünk az évek során segített nekünk gyors és biztonságos szállítást biztosítani az ajtóhoz. Az egyes régiókban az Express Delivery szolgáltatást is kínáljuk - további információért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Minden szállítmány esetében az előlegfizetési és a készpénz-befizetési opciókat kínáljuk. A szállítmányt közvetlenül a futárnak fizeti, amikor megérkezik és megnézi. Ez a módszer nem igényel hitelkártya- vagy bankszámlát, vagy előleget.

Az Ön biztonsága

Az AEROPIK arra törekszünk, hogy a legújabb, gyors és fejlett mobileszköz-szolgáltatásokat kínáljuk, hogy megkönnyítsük a felhasználói élményt és a tapasztalatokat. Nézze meg honlapunkat, és rendeljen meg egy mobil eszközt, és élvezze a további kedvezményeket, promóciókat és a legkedvezőbb vásárlási lehetőségeket.

A személyes adatok és információk, valamint a tranzakciók biztonságának és védelmének teljes körű biztosítása érdekében SSL vagy Secure Sockets Layer - egy ügyfél-szerver titkosítási protokollt használunk, amelyet az információk interneten történő továbbítására használnak. Azok a webhelyek, amelyek egy ilyen protokollal dolgoznak, általában a https-et használják a címsáv alapértelmezett http helyett.

Miért válassza az AEROPIK-ot?

Hatalmas választék a felfüggesztett alkatrészekből, mint az AMK, a Wabco, az Arnott, a Britpart, a Continental, a Dunlop, a Contitech, a Goodyear és mások.

Kivételesen jó garanciális feltételek A termék 30 napos visszaküldése

Eredeti és utólagos alkatrészek

A külső alkatrészek jobb minőségűek, mint az eredeti alkatrészek

Hosszú tapasztalat a személygépkocsik légrugózási rendszereiben

Professzionális hibaelhárítás és pótalkatrészek kiválasztása

Visszavont fizetési lehetőség Alacsony készpénzzel - csak 1%

Folyamatos fejlesztésünk a levegő felfüggesztés és a kiterjesztett autómárkák egyre szélesebb körű kínálatának kínálatában lehetővé teszi, hogy alternatív változatokat kínáljunk a bevált minőségű gyártók számára.

Az AEROPIK a légrugózás alkatrészpiacának vezetőjeként a forradalmi légkezelő rendszerek és a felfüggesztés beállításainak köszönhetően a jövő felé vezet.Köszönjük ügyfeleinket a bizalomért! 

 

Hivatalos forgalmazó