Légrugó lengéscsillapitóLégrugó lengéscsillapitó
Légrugó lengéscsillapitó Mit jelent a "Légrugó lengéscsillapitó" kifejezés?
Légrugó lengéscsillapitó – Mik a használatának előnyei és előnyei?
Légrugó lengéscsillapitó az AEROPIK-tól: Lehetőség szakmai konzultációra
Importőr : AEROPIK
Modell :
Original part number : 95535803900
  Elérhető
579.97 €
Importőr : AEROPIK
Modell :
Original part number : 955 358 040 00
  Elérhető
579.97 €
Importőr : AEROPIK
Modell :
Original part number : 955 333 033 20
  Elérhető
579.97 €
Importőr : AEROPIK
Modell :
Original part number : 955 333 034 20
  Elérhető
579.97 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : AS-2139
  Elérhető
558.80 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : AS-3017
  Elérhető
1084.79 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : ASE-4374
  Elérhető
1057.28 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : ASE-4373
  Elérhető
1057.28 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : AS-3066
  Elérhető
422.28 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : AS-2125
  Elérhető
484.72 €
Producer : Arnott
Modell :
Original part number : AS-2163
  Elérhető
443.44 €

A legkeresettebb márkák

Légrugó lengéscsillapitó

Légrugó lengéscsillapitó

 A „LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ ” kifejezés általában az autó légrugós rendszerének egy olyan részét jelenti, amely lengéscsillapítót és légrugót tartalmaz. A szóban forgó rendszer elnevezése annak köszönhető, hogy sűrített levegővel működik. A modern autóknál egyre inkább előnyben részesítik a hagyományos rugórendszerrel szemben, sokféle előnye miatt. A következő sorokban egy kicsit bővebben szólunk a légrugós lengéscsillapító használatának előnyeiről a jármű jellemzői és a vezetési kényelem szempontjából. LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ  – mik a használatának előnyei és előnyei?

A légrugós lengéscsillapító használatának előnyei és előnyei sokféle szempontból mérlegelhetők. Ezek olyan szempontok, mint a béke és a kényelem vezetés közben, a biztonság és az adott útviszonyokhoz való alkalmazkodás képessége, valamint a jármű kiváló állapotának megőrzése az idő múlásával. Íme, amit tudnia kell a légrugós lengéscsillapító használatának fent említett előnyeiről:


-      LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ:  biztonság és lehetőség a jobb alkalmazkodásra - a légrugós lengéscsillapító használata magas szintű biztonságot, valamint a különböző útviszonyokhoz való jobb alkalmazkodás lehetőségét biztosítja. Ennek a rendszernek köszönhetően bármikor emelheti vagy csökkentheti a jármű szintjét. Ez lehetővé teszi, hogy optimális interakciót biztosítson autója és az útfelület között, a lehető legnagyobb biztonságban érezze magát vezetés közben, és minimalizálja a nem kívánt balesetek kockázatát.


-    LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ: nyugalom és kényelem vezetés közben - a légrugós lengéscsillapító használatával vezetés közben is biztosítja a kívánt nyugalmat és kényelmet. A légrugós lengéscsillapítónak köszönhetően még a rossz utakon is, ahol sok egyenetlenség van, az autók viszonylag simán és gördülékenyen tudnak haladni. A használt légrugós lengéscsillapító nyújtotta vezetési kényelem különösen hosszú utakon érződik, ami lényegesen könnyebb és kellemesebb lesz az Ön számára.

-     LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ: a gumiabroncsok megbízható védelme - a használt légrugós lengéscsillapítónak köszönhetően megbízható védelmet garantál járműve abroncsainak. Kopás elleni védelem, amely általában az egyik leggyakoribb gumiprobléma. A beépített légrugós lengéscsillapító elősegíti a rakomány tömegének egyenletesebb elosztását, és ez kétségtelenül pozitív hatással lesz az abroncsok állapotára idővel.

-     LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ: növelje a teherbírást - ha gépkocsija légrugós lengéscsillapítóval rendelkezik, az növelné a teherbírását. Ez utóbbi a fő oka annak, hogy a légrugós rugóstag-rendszereket olyan széles körben alkalmazzák a teherautókban. A rugók nem jó választás a szóban forgó járművekhez, mivel nem tudják garantálni számukra a szükséges teherbírást és útstabilitást.

-    LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ: csökkentse az üzemanyagköltségeket – és nem utolsósorban a légrugós lengéscsillapító használatával csökkentheti üzemanyagköltségeit. Bár a légrugós lengéscsillapító rendszerek hatása ebből a szempontból nem olyan nagy, kétségtelenül jelentősen növelheti az üzemanyag-megtakarítást nagy távolságok megtételekor.


Miért vásároljon LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ  az AEROPIK webáruházból?
 

Az AEROPIK egy márka a Part Trading Ltd. mögött, amely az elmúlt 10 évben vezető szerepet tölt be a bolgár piacon az autók légrugós alkatrészeinek és a légrugós lengéscsillapító alkatrészeinek értékesítésében. Noha Bulgáriában vagyunk székhelyünk, számos más országban is vannak raktáraink, például Olaszországban, Spanyolországban, Görögországban, Romániában, Franciaországban, Lengyelországban stb. Íme néhány jó ok, amiért megbízhatunk az AEROPIK csapatban a légrugós lengéscsillapítókkal kapcsolatban abszorber:

LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ az AEROPIK-tól: Kiváló minőség

Az AEROPIK csak eredeti és utángyártott alkatrészeket kínál a légrugós lengéscsillapítókhoz, amelyeket első osztályú minőség és szilárd garancia jellemez. A „Légrugós lengéscsillapítók” kategória termékeinek hivatalos forgalmazója vagyunk olyan vezető globális márkáknál, mint az AMK, Wabco, Continental, Arnott, Britpart, Dunlop, Goodyear, Contitech, Vierol és még sokan mások. Webáruházunkban megtalálja az említett márkák katalógusaiból a legjobb és legújabb alkatrészeket, amelyek garantálják autója első légrugós rendszerének optimális működését.LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ  az AEROPIK-tól: Olcsó árak

A kiváló minőség mellett az AEROPIK webáruházban rendkívül kedvező árakat is talál. Légrugós rugóstagokhoz vannak utángyártott alkatrészeink, amelyek az eredetinél 3-4-szer alacsonyabb áron kaphatók a piacon. Az utángyártott alkatrészek olyan alkatrészek, amelyeket az eredeti gyártótól eltérő cég gyárt. Azonban ugyanazzal a technológiával készülnek, mint az eredeti alkatrészek, és ugyanolyan minőségűek, mint azok. A különbség csupán annyi, hogy nem viselik a neves gyártó márkáját, ami a jelentősen csökkentett árnak köszönhető. Ugyanolyan magas minőséget, mint az eredeti alkatrészeket, közvetlenül tőlünk – Aeropik – kaphatja meg, mivel egyes gyártók forgalmazói vagyunk az eredeti beszereléshez szükséges alkatrészeknek. Ily módon az alkatrészek közvetlenül a gyártótól érkeznek hozzánk anélkül, hogy áthaladnának a Mercedes Benz, BMW, Porsche és mások márkák hivatalos képviselőin. , ahol általában akár két-háromszorosára is emelkedik az ár. Így az autóba épített alkatrészt sokkal korrektebb és kedvezőbb áron tudjuk kínálni.

LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ az AEROPIK-tól: Gyors szállítás

Bulgáriában raktárunkban a légrugós lengéscsillapítók alkatrészeinek teljes választéka található, ami azt jelenti, hogy ha webáruházunkon keresztül rendel, akkor nem kell megvárnia a megfelelő alkatrészek külföldről történő behozatalát. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyfelek által megadott címekre a lehető legrövidebb időn belül, akár 24 órán belül megtörténjen a kiszállításunk.


LÉGRUGÓ LENGÉSCSILLAPITÓ  az AEROPIK-tól: Szakmai tanácsadási lehetőség

Csapatunkban kiválóan képzett szakemberek dolgoznak, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a légrugós lengéscsillapító alkatrészek értékesítése területén. Szakemberekhez fordulhat, ha probléma adódik autója légrugós rendszerével. Így lényegesen tájékozottabb lesz a probléma természetéről, és nem merülnek fel költségek olyan alkatrészekért, javításokért, amelyekre valójában nincs szüksége. Ne habozzon kapcsolatba lépni csapatunkkal, hogy elmagyarázzuk, mi a probléma a légrugós lengéscsillapítójával, és megkapja a szükséges szakmai tanácsokat.