Gyakori kérdések
Az autó légi felfüggesztése helyettesíti a népszerű klasszikus rugókat. A jármű stabilitása vezetés közben pontosan az ilyen típusú sűrített levegőre támaszkodó lengéscsillapítóknak köszönhető. Helyett rugók légzsákok, hogy a szivattyú a kompresszor szívó közönséges levegő kerüljön a légkörbe, amely áthaladt a párátlanító és felfújja párnák a kívánt térfogatra kell egyenlíteni autót. Légrugó ad egy hatalmas előnye, hogy fokozza a vezetési kényelmet és fenntartása az optimális hasmagasság nincs változás, így a ritmikus mozgás az autó, függetlenül a terhelést. A többet nyom autó, a hátsó nem hazudik a földre, és az első nem a magasba - és itt jön a szerepe a légrugózás kompresszor benyújtja a szükséges mennyiségű levegő tompítja az autó ismét kiegyenlített.
Az autógyártók számot adnak minden terméküknek. Ezzel a számmal könnyen megtalálhatja a keresett terméket. Ha a keresett OEM-szám szerepel a termékleírásban, azt jelenti, hogy kompatibilis a járművel. Az OEM számok a "Leírás" mezőben találhatók, több termékinformációval. Néha az autógyártók egynél több számot helyeznek egy termékre. Ha megtalálhatja a keresett OEM-számot a termékinformációban, akkor kompatibilis a járművel.
A 4MATIC a Mercedes-Benz által kifejlesztett négykerék-meghajtású rendszer marketing neve. A Quattro az Audi által használt védjegy, amely azt mutatja, hogy a négykerekű meghajtású technológiát vagy rendszereket (AWD) használják az egyes Audi modellekhez. Míg az Audi mindig használja a „quattro”, a Volkswagen márka autók a „4MOTION”. Egyszerűen megmagyarázva, az autó négy kerékre táplálkozik, így a csúszós körülmények között nagyobb a tapadás. A C, E, S, CL és CLS kategóriájú Mercedes autók esetében egy kompaktabb, így könnyebb rendszerre fogadnak, amely a hátsó kerekekre irányítja a teljesítményt, és a fogás elvesztése esetén az első gumiabroncsok is meghajtásra kerülnek. A transaxle-szerelt MFA-szerelt platform, mint a 4MATIC A-osztály, másképp működik - a hajtás elsődlegesen az első gumiabroncsokon keresztül történik, míg a hátsó kerék meghajtása csak akkor szükséges, ha szükséges.
Az AIRMATIC a Mercedes-Benz védjegye a légrugós járművekhez. A hagyományos felfüggesztéshez képest az AIRMATIC légrugózás előnyökkel jár a biztonság és az utazási kényelem szempontjából. Az AIRMATIC pneumatikus felfüggesztés automatikusan beállítja az egyes kerekek csillapítóerejét az aktuális útállapotnak megfelelően.
A maximális funkcionalitás elérése és a kompresszorral kapcsolatos problémák elkerülése érdekében kötelező új elektromos relét vásárolni és beszerelni. A régi relé újra cseréje előfeltétele autója kiváló teljesítményének az úton. A gyártónak jogában áll NEM garanciát vállalni az alkatrészre, ha az új elektromos relét nem szerelték be a kompresszorral együtt.
Az áruk árát új termékeink súlya, mennyisége és európai elérhetősége alapján számítjuk ki.
Az áru átvételének időpontja is változik attól függően, hogy az alkatrész elérhető-e a legközelebbi raktárban.
A szállítási idő és a szállítási ár az Ön által választott opciótól (normál vagy expressz), valamint az úti céltól is függ.

"Raktáron"
Zöld gomb "Raktáron": a termék elérhető, és a rendelés végén kiválasztott szállítási idő szerint kerül kiszállításra.

"Kérésre"
Zöld gomb "Kérésre": Ezt a terméket csak előrendeléssel rendelheti meg, mivel valószínűleg nem támogatja a szokásos kínálatunk, és külön megrendelést igényel. További információért lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
normál szállítás 3-4 munkanap
UPS Express megtakarító - 24 óra (11 óra előtt beérkezett rendelések esetén) Megrendelését a világ bármely pontjára szállítjuk.
normál szállítás 3-4 munkanap UPS Express megtakarító - 24 óra (11 óra előtt beérkezett rendelések esetén) Megrendelését a világ bármely pontjára szállítjuk.
Az általunk elfogadott fizetési módokról részletes információ itt található.
Katalógusunkban a világhírű légrugós autómárkák széles választékát találja. Termékeink licenc alapján készülnek, kiváló minőségűek és 30 napos visszaküldési határidővel rendelkeznek.

Minden AEROPIK termék teljes árát visszatérítheti, ha a vásárlástól számított 30 napon belül visszaküldi. A visszaküldést közvetlenül a visszaküldési portálon keresztül, üzletünk Panasz rovatában kérheti.

A reklamációhoz mellékeljük a probléma leírását, a sérülésről készült fényképeket és a hivatalos vásárlási bizonylat (jótállási jegy, számla vagy nyugta) bemutatását a következő e-mail-címre: office@aeropik .bg .
Az áru visszaküldésének szállítási költsége a vásárlót terheli.
Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben, hogy tájékoztasson bennünket panaszáról.