AEROPIK SMOOTH RIDE Légrugós készlet fekete HARLEY-DAVIDSON TOURING SERIES - 2009-2022
defaultImage
image5258
image5259
image5260
  Kérésre
839.25 €
660.83 € without VAT
ÁFA értéke 27%Original part number : MC-2994

  • 12 év tapasztalat 12 év tapasztalat
  • Új termék Új termék
  • Eredeti dizájn Eredeti dizájn
  • 2 év garancia 2 év garancia
  • Bizonyított minőség Bizonyított minőség
  • Gyors szállítás akár 24 óráig Gyors szállítás akár 24 óráig
  • 30 nap a termék visszaküldésére 30 nap a termék visszaküldésére

Description

A TERMÉK JELLEMZŐI
2 db 14" fekete egycsöves lengéscsillapító
Goodyear® légrugós hüvelyek Alumínium burkolatok védik
ViAIR nagy teljesítményű kompresszor alkalmazásspecifikus konzollal
Repülőgép minőségi tuskó alumínium konstrukció
Mikro-váltó felfújó kapcsoló
Részletes szerelési kézikönyv
Korlátozott élettartam garancia
Gyártva és tesztelve az USA-ban
3,98 hüvelykes utazás: 14 hüvelykes kinyújtott, 10,02 hüvelykes összecsukott

ViAIR nagy teljesítményű kompresszor alkalmazásspecifikus konzollal
Mikro-váltó felfújó kapcsoló
Levegőelosztó szelep levegő sebességszabályozó hangtompítóval
VOSS légvezeték szerelvények
Biztosított kábelköteg és relé szerelvény
Minden szükséges szerelési hardver
Fekete csavarfedelek
Nylon légvezeték cső
Védő nylon hasított szövőszék
Kábelkötegelők
Részletes szerelési kézikönyv

A megfizethető árú Arnott® Smooth Ride Series állítható motorkerékpár légrugós készlet egyedi zsákolókhoz a 2009-2022-es Harley-Davidson® túramodellekhez készült, utángyártott feszített nyeregtáskákkal. Az Arnott Custom Bagger Kit lengéscsillapítói további hüvelyknyi lökéstávolságot biztosítanak, így a meghosszabbított táskák nem karcolódnak meg kanyarodás közben, de parkolás közben is ezt az összecsapott megjelenést biztosítják.

Ennek a rendszernek a lényege két egyedi szelepes, 14”-es, nitrogéntöltetű, egycsöves lengéscsillapító belső lebegő dugattyúval (IFP), amelyek elválasztják a gázt az olajtól, ami kiküszöböli az olajhabzást és a kavitációt a jobb futás érdekében. A szabadalmaztatás alatt álló konstrukció segítségével az Arnott robusztus Goodyear® légrugóval egészíti ki a hátsó felfüggesztés magasságának rugalmas beállítását az Ön súlya, mérete, útviszonyok és vezetési preferenciái alapján, segítve Önt a biztonság biztosításában a továbbfejlesztett vezérléssel és stabilitás. Az Arnott rendszer éles, sportos utazást biztosít, valamint a hátsó lengéscsillapítók felfújásának vagy leeresztésének luxusát egy fedélzeti kompresszorral és billenőkapcsolóval.Az Arnott a lengéscsillapítókat egy kicsi, de nagy teljesítményű kompresszorral, egyedi tervezésű tartókonzollal és levegőelosztó szelepblokkkal párosítja, amely hangtompítót is tartalmaz a levegő kibocsátásának sebességének szabályozására. Minden készlet mindent tartalmaz, ami a gyors és hibátlan telepítéshez szükséges; használati útmutató, biztosítékkal ellátott kábelköteg és relé szerelvény, minden szükséges cső, kábelkötegelő, szerelvények, csavarfedelek, alumínium védőburkolatok és szerelési tartozékok. Minden sokk egyedi tervezésű és szigorúan tesztelt Arnott floridai gyártóüzemében.

FIGYELEM: Ezek a lengéscsillapítók lehetővé tehetik, hogy a hátsó tengely érintkezzen a kipufogóval, amely eredeti konfigurációban a nyeregtáskák alatt van elvezetve. A maximális futási magasság elérése érdekében ajánlatos utángyártott oldalsó kipufogót használni.